دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1768 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 33 |
امنیت در شبکه های رایانه ای
امنیت سرورها
امنیت ایستگاههای کاری
امنیت ارتباطات
امنیت ساختار شبکه
دستورالعملهای امنیتی
نظارت امنیتی
10 نکته برای حفظ امنیت رایانه
نرمافزار جاسوسی چیست
...
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 617 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 29 |
امنیت شبکه های کامپیوتری
امنیت چیست
حفاظت کامپیوتر در برابر حملات عمدی
حفاظت کامپیوتر در برابر حملات غیر عمدی
امنیت اطلاعات سنتی
امنیت اطلاعات در دنیای نوین
نیازهای امنیتی برای حفاظت از داده ها
ابزار مهاجمان هکر
سیاست امنیتی
مکانیزم امنیتی
دشواری برقراری امنیت
انواع حملات بر حسب نحوه عملکرد
انواع حملات از نظر تاثیر در ارتباط
مدل کلی در یک ارتباط امن
تضمین سرویس امنیتی
...
دسته بندی | صنایع شیمیایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 5327 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 41 |
بخشی از محتوای فایل:
* درطول 50 سال اخیر، استفاده از پلاستیک ها صنعت بسته بندی انواع مواد غذایی و نوشیدنی ها و یا به شکل ظروف یکبار مصرف، افزایش چشمگیر داشته است. بطوریکه به عصر حاضر ، لقب عصر پلاستیک داده اند.
* لاستیک هایی که برای تماس با مواد غذایی ، عمدتاً به کار می روند ، از منابع نفتی سنتز می گردند. مانند پلی استایرن ( PS) ، پلی پروپیلن (PP) ، پلی اتیلن (PE) ، پلی اتیلن ترفتالات (PET) وپلی وینیل کلراید(PVC) امروزه این پلاستیک ها به علت سبک و محکم بودن آنها، سهولت فرایندپذیری و حتی ارزان بودن آنها ، رواج فراوانی یافته اند.
دراینجا سوالی که مطرح می شود این است که باتوجه به گستردگی تولید و کاربرد این ظروف در کشور، استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی آنهم سالانه درحدود 570 هزار تن عوارضی را بر سلامتی انسان و محیط زیست برجای نخواهدگذاشت ؟
* برای پاسخ به این سوال باید به این نکته توجه داشت همواره بر هم کنش هایی بین غذا و ماده پلاستیکی که غذا در آن قرار گرفته که شامل برهم کنش های شیمیایی و فیزیکی است وجود دارد.
* بطور کلی می توان مهم ترین برهم کنش بین ماده غذایی و پلاستیک که در آن ماده غذایی قرار گرفته ، برهم کنش ناشی از انتقال یا مهاجرت اجزای بسته بندی به ماده غذایی نام برد که می تواند بر ایمنی و سلامت حتی طعم غذا لطمه وارد نماید ، اثرات نامطلوب می تواند موجب تغییر بو، تغییر عملکرد ظرف و یا افزایش عواملی که می تواند ایجاد سم نماید.
دسته بندی | محیط زیست |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 21176 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 81 |
بخشی از متن فایل:
مقدمه:
HSE مخفف سه کلمه بهداشت (Health )، ایمنی (Safety ) و محیط زیست (Environment ) می باشد.
-در حقیقت HSE تقدم انسان محوری بر تولید محوری است. üجنبههای پیشگیرانه HSE خیلی بیشتر از فعالیتهای مداواگونه آن است .
تاریخچه پیدایش H.S.E در جهان
- اداره ایمنی در امریکا در سال 1969 میلادی تحت عنوان دپارتمان پرسنلی بوجود آمد üدر اواسط دهه 1970 میلادی دپارتمان مدیریت ریسک و ایمنی(SRM) تشکیل شد که اطلاعات اولیه خود را از بازرسی محیط کار و کمیته های مدیریت ریسک و ایمنی دریافت کرده و مهمترین وظیفه آنها پیشگیری و کنترل تلفات و ضایعات بوده و مأموریت دپارتمان مذکور مطابق قوانین (OSHA) انجام می شد. üدپارتمان بهداشت "صنعتی- محیط" در سال 1970 میلادی از ادغام دپارتمانهای بهداشت صنعتی و بهداشت محیط زیست ایجاد شد. üدر سال 1979 موضوع سم شناسی نیز به این دپارتمان اضافه شد . سال 1995 دپارتمان علوم بهداشت محیط با گنجانیدن رشته تغذیه به دپارتمان HSE در امریکا به یک نظام یکپارچه تبدیل شد.
- دوره1887 الی 1921 )دوره دپارتمان بهداشت) üدوره 1921 الی1941 دوره ( sundwall ) -دوره1941 تاکنون )دوره مدرن)
-تصویب اولین قانون HSE در کشور مصادف بود با اولین قانون نفت در ایران . ماده 26 قانون نفت مصوب سال 1353 اشاره به موضوع محیط زیست دارد و شرکت ملی نفت ایران را مکلف می کند در جریان عملیات مربوط به هر قرار داد ، دقت و مراقبت کامل را جهت حفظ منابع ثروت طبیعی و همچنین جلوگیری از آلودگی محیط (هوا آب زمین)به عمل آورد
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 110 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
30 صفحه پاورپوینت درباره تجارت الکترونیک
عناوین
عناوین
تجارت الکترونیک چیست ؟
مزایا و معایب تجارت الکترونیک
بسترهای لازم برای تجارت الکترونیک
روش های مختلف تجارت
هدف از تجارت الکترونیک
ارزش مبادلات الکترونیکی
فضای بازار الکترونیکی چیست؟
بازاریابی الکترونیک به چه معناست ؟
بازرگانی الکترونیکe-business چیست ؟
انواع تکنولوژی تجارت الکترونیکی
فروشگاه اینترنتی چیست ؟
مزایای و ویژگیهای فروشگاه اینترنتی
E-Commerce
ده درس مهم در زمینه تجارت اینترنتی
مدل های تجارت الکترونیکی