دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 11356 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 22 |
گوشت
اصطلاح گوشت اساساً به عضله اسکلتی و چربی چسبیده بدست آمده از حیوانات تازه ذبح شده اشاره دارد . اگرچه سایر بخشها شامل اندامهای درونی برای مصرف انشان مفید هستند ، همچنین به عنوان گوشت مورد بررسی قرار میگیرند. صرفنظر از عضله اسکلتی گوشت شامل عضله های قلب عضله های صاف ملحال ، غدد لنفاوی ، اپیدرمیز،روده ها میباشد.
بافت عضله شامل 75% رطوبت ، 22% مایع نیتروژنی ، چربی 15.2% مواد معدنی و 1% از برخی کربوهیدراتها 0.02-0.05% است . مایع نیتروژنی اساساً پروتین هستند که به 3 گروه پروتین های قابل انقباض که در محلول نمک قابل کشش هستند، پروتین های قابل حل در آب و پروتین های غیر قابل حل در آب ، تشکیلات قابل انقباض شامل مقدار اصلی از پروتین ها و حاوی موسین ، استین ، ترومبوسین و تروپنین است . پروتین های قابل حل شامل میو گلبین ، هموگلبین و آنزیمها هستند و سومی پروتین های (کلاژن و الستین) هستند از بافت ارتباطی و اعضا لیپو پروتین ها سایر مایع نیتروژنی حاوی اسیدهای آمینو،پپتیدها،آمین ها ، گوانیدها،پورینها،پیر یمیدنها و ترکیبات آمونیومی هستند .
بافت گلوکژن عضلات با توجه به سن فرق می کند و شرایط حیوان در سبک از ذبح فرق میکند قند فقط 1.% از حجم را تشکیل می دهد اسید لاکتیک،اسیدگیلیکو و اسید سیسن همچنین در عضلات موجود است بافت عضله از نظر ویتامینی از لحاظ یتامین،ریبو فلاوین،نیکتو نامید ، پیرید و کسین ، اسید نپوتیک ، بیوتین ، یانوکوبالام و مواد معدنی از قبیل پتاسیم ، سدیم ، منیزیم ، کلسیم ، آهن – روی ، فسفر و کلراید غنی هست . رنگ قرمز گوشت بخاطر میوگلوبین بوده و گوشت بخاطر نیتراتها بصورت صورتی برای مدت مدیدی باقی می ماند .
پروار بندی
دام عرضه شده به میدان دام ا بتدا توسط کارشناسان بازدید و دامهایی که قابلیت پروار بندی را دارند از سایر دامها جدا شده، به واحد قرنطینه منتقل می شوند ،کارشناسان عملیات انگل زدایی داخلی و بیرونی را انجام داده و پس از یک هفته واکسنهای لازم به دام تزریق می گردد. مدت قرنطینه 15روز بوده که در این مدت دام تحت مراقبت ویژه قرار دارد وپس از مدت فوق در صورت عدم مشاهده بیماری توسط کارشناسان واحد دامپروری وزن کشی، شماره گذاری و به دامداری تحویل می گردد .
طی این دوره دامهای زیر نظر متخصصین تغذیه و نگهداری می گردند و در خلال این دوره دامهای بیمار از بقیه دامها جدا شده به قسمت بیمارستان ا نتقال و تحت نظارت کنترل و مداوای دقیق قرار می گیرند که پس از بهبود به آغل جداگا نه ای روانه می شوند تا تحت پرواربندی قرار گیرند . در صد وزن لاشه ها نسبت به زنده پس از اتمام دوره پروار بندی در شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران بطور متوسط 55% می باشد که با استا ندارد های جها نی برا بری می کند .
پاورپوینت 22 اسلاید
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 279 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 19 |
مقدمه :
با توجه به درس آمار و احتمال تصمیم بر این گرفتیم که آمار تولیدی یک کارگاه را در ماهای – مختلف با هم دیگر مقایسه کنیم و آمار تولیدی هر یک از محصولات را با همان نوع محصول در ماه دیگر مقایسه کرد و در پایان نتیجه گرفت که در کدام یک از ماهای سال تولیدی این کارگاه در حد بالایی بوده و در چه ماهایی از سال تولیدی کارگاه پایین بوده ؟
- انواع قطعات تولیدی در این کارگاه یا شرکت :
1- گاو آهن
2- گاو آهن نوع دو برگردان دو طرفه
3- زیر شکن
4- دیسک
5- شیار کش
پاورپوینت 19 اسلاید
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 8343 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
مقدمه:
بن سای مجموعه ای از باغبانی و هنر است که به واسطه آن گیاه با یک تغییر شکل تحمیل شده به یک مجسمه زنده تبدیل می شود. هنرمند با استفاده از مفاد زیبایی، وهمی از طبیعت را در غالب شکل مینیاتوری پدید میآورد. بنسای یک آرایش غیرطبیعی نیست بلکه در قالب یک تغییر شکل ساده، طبیعت اصلی را ذهن آدمی تداعی میکند.
بن سای در اصل واژهای ژاپنی و به معنی کاشت گیاهان در گلدانهای کم عمق است . به این ترتیب که گیاه در گلدانهایی کم عمق با خاک کم و در شرایط محدود کننده از نظر رشد قرار میگیرد و با آرایش زیبا وتربیت صحیح به درختی مسن ولی کوچک تبدیل می شود. برای تحقق این هدف تمام قسمتهای گیاه اعم از ریشه ها، تنه، شاخه ها، میوه ها و گلها حایز اهمیت هستند.
Bonsai واژهای ژاپنی است و به گیاهانی گفته میشود که با وجود داشتن اندازهی بزرگ در طبیعت، برای نگهداری در محیط کوچک سازش یافتهاند. این کلمه از دو واژهی Bon به معنی سینی یا گلدان کوچک و Sai به معنی درخت یا گیاه تشکیل شده است.
هنر پرورش بن سای هزاران سال پیش در چین رونق پیدا کرد. چینیها احترام خاصی برای آن قائل هستند. نگارههای بسیاری از این هنر در کتیبههای باستانی چین وجود دارد. وجود بن سای و طبیعت در خانه از نظر مکتب بودائیسم، مفاهیم خاصی هم دارد. کم کم این هنر از چین به ژاپن رسید. ژاپنیهای خلاق به توسعه و تکمیل آن پرداختند. هم اکنون چین و ژاپن از مهمترین صادر کنندگان بن سای هستند.
معیارهای انتخاب گونه گیاهی مناسب
برای انتخاب گونهی مناسب باید علاوه بر زیبایی گیاه، موارد دیگری را هم در نظر گرفت. میزان تابش مسقیم آفتاب، شدت نور و دمای محل نگهداری در انتخاب گونه تعیین کننده هستند.
بسته به اینکه محل نگهداری فضای بسته (اتاق) است یا فضای آزاد، گونهی گیاه باید تفاوت داشته باشد. البته در فضای بسته هم در صورت وجود تابش مستقیم یا استفاده از لامپهای فلورسنت، میتوان از گونههای فضای آزاد با رعایت برخی شرایط استفاده نمود.
گیاهان سایه پسند مثل فیکوسها برای اتاقهای کم نور و درختانی مثل نارون، انار و زیتون برای اتاقهایی که روزانه چند ساعتی از تابش خورشید بهرهمند میشوند، مناسب هستند.
درختان زیبایی چون انواع افرا، بلوط، آزاد، ممرز و انواع سوزنی برگها برای بن سای فضای آزاد بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند.
بن سایهای همیشه سبز، خزاندار، مثمر و غیر مثمر
زیباترین بن سایها معمولاً گونه های خزان دار هستند. این گیاهان در فضای باز به راحتی رشد میکنند و در برابر تغییرات فصول عکس العمل نشان میدهند. مشاهدهی گونههای خزان دار و تغییر رنگ برگها در پاییز و زمستان و جوانه زنی مجدد آنها در بهار بسیار مورد توجه علاقمندان است. از جمله گونههای خزان دار میتوان چنار، ممرز، بلوط، افرا و ... را نام برد.
سوزنی برگها، سیتروسها، فیکوسها و ... از جمله بنسایهای همیشه سبز هستند. جذابیت این گونهها به سبز بودن آنها در پاییز و زمستان بر میگردد. بیشتر گونههای فضای بسته همیشه سبز هستند.
نگهداری از بن سایهای غیر مثمر مانند: فیکوس، برگ نو، افرا، راش و ... قدری راحتتر است. پرورش گونههای مثمر مثل سیب، انار، به، خاس و ... در صورتی که از آنها میوه بخواهیم قدری دشوار است. در این موارد میزان، نوع و زمان تغذیهی مصنوعی بسیار مورد اهمیت است.
پاورپوینت 27 اسلاید
دسته بندی | پزشکی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 6994 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
پانکراس
عضوی است در پشت پریتوئن به طول 20 -12 سانتیمتر
و وزن 120 - 70 گرم سر آن در اری در خلف معده به قسمت ناف طحال امتداد دارد . دارای دو بخش درون ریز و برون ریز است.
مجرای پانکراس ترشحات بخش درون ریز را در آمپول واتر دئودنوم تخلیه می کند .
دور آمپول واتر اسفنگتر اودی قرار گرفته است که سرعت ورود ترشحات پانکراس و کیسه صفرا را به داخل دئودنوم کنترل می کند . آنزیمهای گوارشی با محتویات پروتئنی زیاد و مایع سرشار از الکترولیتها ، ترشحات بخش درون ریز را تشکیل می دهد .
سکرتین محرک اصلی ترشح بیکربنات و هورمون کوله سیتوکنین پانکروزیمین ، محرک اصلی ترشح آنزیمهای گوارشی از پانکراس است.
دو نوع حاد ومزمن دارد .
پانکراتیت حاد
شایعترین علل عبارتند از :
1- سنگ صفراوی 40% مهمترین علت
2- مصرف الکل طولانی مدت 35%
3 - داروها
4 - عفونتهای ویروسی
5 - تروما (شکم)
در پانکراتیت حاد اپیتلیوم مجاری پانکراس آسیب می بیند و باعث نشت آنزیمهای پانکراس به خصوص تریپسین در بافت بینابینی شده وایجاد التهاب ونکروز می شود / پدیده خود هضمی atodigestion
پاورپوینت 30 اسلاید
دسته بندی | معماری |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 6575 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 60 |