دسته بندی | فایل های لایه باز و PSD |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 14469 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 2 |
قالب تراکت لایه باز برای رانندگان و زوارکش های مشهد برای جاهای دیدنی مشهد دارای دوزبان انگلیسی و فارسی جاهای دیدنی مشهد با کیفیت بالا و بصورت لایه باز
دسته بندی | فایل های لایه باز و PSD |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 777 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 2 |
قالب آماده لایه باز مشکی طلایی آرایش و زیبایی با فرمت psd بصورت دورو لمینت یا طرح لمینت
دسته بندی | پرسشنامه |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 369 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 3 |
دانلود پرسشنامه هوش عاطفی
پرسشنامه 20 سوالی هوش عاطفی
محتوای فایل:
معرفی پرسشنامه
مولفه های پرسشنامه
نمره گذاری پرسشنامه
تحلیل ( تفسیر) بر اساس میزان نمره پرسشنامه
روایی و پایایی
منبع
همراه با ضمانت دانلود
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 188 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 6 |
چی کار کنیم ریش وسبیل مان زود در بیاید
شاید کسی از نداشتن ریش و سبیل رنج میبرد و حتی دلیل آن را هم نمیداند وما در این فایل دلیلی که ریش چرا ندارد وچه کار کند تا ریش دربیاورد را در این فایل گفتیم
دسته بندی | کار و امور اجتماعی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 120 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 71 |
71صفحه با قبلیت ویرایش
فهرست
فصل اول : کلیات
1-1تعریف ،ویژگی ها و مشخصات محصول
1-1-1 نحوه ی بسته بندی و ظروف بسته بندی
2-1- نشانه گذاری
3-1- مصارف عمده ی محصول
4-1- ارائه ی دیدگاه های کلی در مورد قیمت و بازار فروش
5-1- قیمت فروش
فصل دوم : بررسی های فنی
1-2 ارزیابی روشهای مختلف تولید
1-1-2- تشریح فرایند منتخب
2-2 بررسی مناطق ، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
1-2-2 کنترل کیفیت فرآیند
2-2-2 کنترل کیفیت مواد اولیه
3-2-2 کنترل کیفیت محصول
3-2 تعیین محدود ظرفیت تولید
1-3-2 مشخصه ی عملکرد واحد
4-2 بررسی و ارزیابی مواد اولیه
5-2 بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
1-5-2 موازنه ی جرم و انرژی
6-2 بررسی تاسیسات عمومی
7-2 بررسی نیروی انسانی ( پرسنل مورد نیاز )
8-2 زمین و زیربنا
1-8-2 ساخت سالن تولید
2-8-2 مساحت انبارها
3-8-2 مساحت تاسیسات و تعمیرگاه ها
4-8-2 مساحت ساختمان های اداری ، رفاهی و خدماتی
فصل سوم : محاسبات اقتصادی
1-3 بررسی کل سرمایه ی مورد نیاز
2-3 بررسی هزینه های سالیانه
3-3 بررسی قیمت تمام شده برای هر واحد محصول
4-3 بررسی قیمت فروش برای هر واحد محصول
5-3 تعیین نقطه ی سر به سر کارخانه