مرجع فایل های تخصصی

وبلاگ برای دسترسی هم وطنان به فایل های مورد نیاز آنها در تمامی زمینه های علمی، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و ... طراحی گردیده است.

مرجع فایل های تخصصی

وبلاگ برای دسترسی هم وطنان به فایل های مورد نیاز آنها در تمامی زمینه های علمی، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و ... طراحی گردیده است.

معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت سمینار شیر سویا

شیر سویا پروتئین سویا آنزیمهای سویا تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سویا
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 361 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 73
پاورپوینت سمینار شیر سویا

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

فصل اول:مقدمه

1-1-معرفی

2-1-مواد تشکیل دهنده لوبیای سویا

3-1-اثرات سویا

Soy Milk-1-4 شیرسویا چیست؟

5-1-شیر سویا چگونه ساخته می شود ؟ (روش سنتی )

فصل دوم: سویا

1-2مقایسه و ارزش غذایی

2-2- پروتئین سویا

3- 2- ایزوفونهای سویا

4- 2- آنزیمهای سویا

5 -2- محصولات سوی

فصل سوم:شیر سویا

1-3- تولید

2-3- مقایسه ای از ترکیبات شیر سویا با شیر گاو

3-3- تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سویا

4-3- ویژگی های حسی شیر سویا :

5-3- کیفیت بهداشتی شیر

فصل چهارم:
توسعه و فرایند بهینه سازی پروتئین
ایزوفلاون غنی شده شیر سویا

1-4- مقدمه

2-4- مواد و روشها

1-2-4- طرح آزمایشی

2-2-4- عناصر شیر سویا

3-2-4- تولید شیر سویا

4-2-4- آنالیز فیزیکوشیمیایی

.

.

4-4- نتیجه

فصل اول:مقدمه

1-1-معرفی
در جهان امروز کمتر گیاهی است که با کلمات تحسین آمیزی مانند طلای زرد ، گیاه معجزه آفرین وجواهر زرد ، گنجینه بزرگ ، محصولی در نهایت کمال و… تعریف شده باشد . اگر به ارزش ترکیبات سویا که بهره گیری از آن قدمت بسیار دارد توجه گردد این نکته روشن خواهد شد که گیاهی با توان تولید بالاتر از 5 تن محصول در شرایط مناسب ، با محتوای 45-35 درصد پروتئین ، 23 -14 درصد روغن ، 4 - 3 درصد مواد معدنی و تولیدی بیش از 170000000 تن در سال 2003 در جهان تا چه حد قادر است نیازهای غذایی بیش از 6 میلیارد انسان را از بهترین و کامل ترین منابع تامین کند. .

وقتی یک گیاه روغنی ( پروتئینی ) حدود 40 % پروتئین حاوی اسید آمینه اصلی مورد نیاز بدن را دارد (در انواع روغن موجود در ایران 36 درصد و در انواع خاص تا 53 درصد ) در حقیقت در هر هکتار با دسترسی به 3500 کیلوگرم در واحد سطح که عملکردی متعارف است معادل 1850-1260 کیلو پروتئین خالص در هکتار تولید می شود . با توجه به اینکه پروتئین گوشت خالص گاو یا گوسفند 18-15 درصد است میتوان تجسم کرد که با کشت یک هکتار سویا معادل پروتئین 280-220 راس گوسفند، پروتئین استخراج می گردد .

امروز بیش از 170 فرآورده اصلی و قابل مصرف به روشهای متداول صنعتی از دانه سویا استخراج می شود که شامل موارد زیر است :
روغن خام ، کنجاله ، ایزوله های مختلف پروتئینی ، روغن های نباتی ، مارگارین ، مواد داروئی ، سس سالاد ، ملورین ها ، مایونز ، انواع شیرینی ها ، پاستاها ، غذاهای فوری ، غذاهای منجمد ، شیر
در انواع مختلف ، پنیرهای مختلف ، تافو ، میسو ، تمپه ، سوفو و در صنعت ترکیبات بتونه و درزگیر، روغن های صنعتی ، ایزوله کننده های الکتریکی ، روکش سیم ، حشره کش ها ، مرکب چاپ ، صابون و شامپو ، شوینده ها و مواد امولسیون کننده ، مخمرها، مواد تثبیت کننده ، مواد جداکننده ، رنگ ، مواد ضد کپک ، لوازم آرایشی ، منسوجات ، فیبرهای مقاوم و دهها فرآورده دیگر .


اعتماد شما سرمایه ما

معرفی و دانلود فایل کامل سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن

سلامتی و ایمنی شیر کنترل کیفیت شیر نمونه گیری از شیر تستهای عمومی روی شیر
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 258 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20
سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

1- تاریخچه
2- آزمایش شیر و کیفیت کنترل
1-2 : کنترل کیفیت شیر چیست ؟
2-2 : چگونه میتوانیم یک شیر پر کیفیت داشت ؟
3-2 : کنترل کیفیت شیر در بازار زنجیره ای در کنیا
4-2 : روش به کار گیری کنترل کیفیت در آزمایش شیر
•1-4-2 : نمونه گیری از شیر
•2-4-2 : نمونه گیری از شیر برای تست باکتریایی
•3-4-2 : نگهداری نمونه
•4-4-2 : برچسب زنی و مشخصات غذا
•5-4-2 : تستهای رایج در آزمایش شیر
3- کیفیت پاستوریزاسیون شیر

مقدمه

شیر یک غذای طبیعی مایع است و یک غذای کامل برای ما محسوب میشود . مجموعا دارای پروتئینهایی باکیفیت بالا ، چربی ، قندشیر ، یونهای ضروری و ویتامینهای موجود در رژیم غذایی ما میباشد هرچند شیر شامل باکتریهایی است که هنگامی که شیر بطور ناصحیح جمع آوری میشود ممکن است شرایطی پیش آید که این باکتریها تکثیر یابند . اغلب باکتریهایی که در شیرهای دوشیده شده از حیوان سالم وجود دارند بی ضرر و مفید میباشند .

تغییرات سریع ایجاد شده در شیر مانند تغییر در سلامتی دام یا تانکهای جمع آوری شیر یا ظرف آلوده شده توسط آبهای کثیف ، گردو خاک ، کودهای کشاورزی ، حشرات و حیوانات موذی ، هوا ، کم شدن PH و جراحتهای پستان دام میتواند باعث ایجاد مشکلاتی در شیر شود.


اعتماد شما سرمایه ما

معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت سقط جنین در تاریخ مذهب و باورها و قانون

سقط جنین سقط جنین قانونی در ایران قانون مجازات اسلامی ماده 624
دسته بندی حقوق
فرمت فایل ppt
حجم فایل 190 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22
پاورپوینت سقط جنین در تاریخ مذهب و باورها و قانون

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

سقط جنین(Abortion )

خروج محصولات حاملگی پیش از اینکه قابلیت حیات داشته باشد

عملی شناخته شده در جوامع بشری
تمدن های بشر، ادیان و مذاهب
جوامع قبیله ای
یونان - روشی برای کنترل جمعیت
رم باستان – جنین تا قبل از تولد موجود زنده نمی باشد
بقراط – منع سقط جنین
سقراط ، ارسطو ، افلاطون – توصیه به سقط
یهود - حفظ جان مادر
مسیحیت – اواخر قرن چهار زمان دمیدن روح نامشخص(40/80 )

قرن 12 – سقط جنین زود هنگام دیگر کشی نیست

قرن 14 – حرکت جنین ملاک دمیدن روح (حدود 17 هفته)

اواخر قرن 16 – سقط دلیلی بر تکفیر نیست

اسلام

حفظ جان مادر – عسر و حرج

در کل تاریخ عقاید مذهبی نظرات قانونی در مورد سقط جنین را تحت الشعاع قرار داده است.




قانون سقط جنین درمانی مصوب مجلس
شورای اسلامی(1384/04/10 )

سقط درمانی با تشخیص قطعی سه پزشک متخصص و تایید پزشکی قانونی مبنی بربیماری جنین که به علت عقب افتادگی یا ناقص الخلقه بودن موجب حرج مادر است و یا بیماری مادر که با تهدید جانی مادر توام باشد قبل از ولوج روح (چهارماه) با رضایت زن مجاز می باشد و مجازات و مسؤولیتی متوجه پزشک مباشر نخواهد بو د.

متخلفین از اجرای مفاد این قانون به مجازاتهای مقرر در قانون مجازات اسلامی محکوم خواهند شد.


اعتماد شما سرمایه ما

معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت سرکه

سرکه cider سرکه های طبیعی سرکه های مصنوعی سرکه های مصنوعی اسیدیته و PH
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1017 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
پاورپوینت سرکه

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

تعریف سرکه

برای سرکه در صنایع مختلف تعاریف کم و بیش متفاوتی عنوان شده است. که از نقطه نظرهای مختلفی بیان گردیده اند ولی آنچه همگان بر آن نظر دارند اینست که : سرکه فراورده ایست که در نتیجه ی تخمیر الکل و سپس تخمیر استیکی مایعات قند دار در اثر فعل و انفعالات باکتریهای موجود در مایع حاصل میشود

اسامی زیادی برای سرکه وجود دارد در فرانسه Cider است در اسپانیا Sidra است در آلمان Apfelwein است در حقیقت کلمه Cider تصور می شود که از یونان یا حتی از منابع عبری سرچشمه گرفته است.

( تعریف cider )

cider می تواند به عنوان یک فرآورده تخمیری ، نوشیدنی الکلی از آب سیب تهیه شود . لغت cyder همچنین در انگلستان نشاندهنده فراورده های زیادی می باشد

ciderمی تواند دو فرآورده تقسیم شود به کنیاک (cider Brandy) یا اسیدی شده و به سرکه سیب تبدیل می شود

مراحل کلی ساخت سرکه

تهیه سرکه شامل دو مرحله است :

تبدیل مواد قندی موجود در میوه به الکل توسط قارچ
تبدیل مواد قندی به الکل اتیلیک و سپس تبدیل الکل اتیلیک به سرکه بوسیله باکتریهای اسید استیکی ( میکودرمااستی )

سرکه های طبیعی و سرکه های مصنوعی

سرکه های طبیعی : سرکه های طبیعی یا تخمیری به سرکه ای گفته میشود که در تهیه آن ها از موجودات ریز ذره بینی استفاده میشود . این سرکه ها بر حسب ماده اولیه ای که در تهیه آنها به کار گرفته میشود به انواع زیر دسته بندی میشوند:

سرکه میوه جات

سرکه مالت

سرکه شیرابه های قند دار

. سرکه الکل

. سرکه تفاله

سرکه مصنوعی : همانگونه که در تعریف سرکه آمده است به صرف اینکه ماده ای دارای 4% اسید استیک باشد آن را بعنوان سرکه نمی شناسند. بلکه تخمیر دوگانه ای را باید متحمل شده باشد.

ولی بعضی کشورها ( اتریش ) اجازه میدهند تا نام سرکه را برای رقیق شدة اسید استیک تولید شده به روشهای شیمیایی قرار دهند.


اعتماد شما سرمایه ما

معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت سردر باغ ملی تهران

سردر باغ ملی تهران دوره قاجار جعفرخان کاشانی میدان مشق
دسته بندی معماری
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1632 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13
پاورپوینت سردر باغ ملی تهران

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

سردر باغ ملی، از بناهای به جا مانده از دوره قاجار می‌باشد که در سال‌های ۱۳۰۱ تا ۱۳۰۴ توسط جعفرخان کاشانی نوسازی شده و اکنون یکی از نمادهای شهر تهران است . این بنا در ضلع شمالی خیابان امام خمینی (سپه پیشین)، در ضلع شرقی وزارت امور خارجه و در ضلع غربی موزه پست و تلگراف قرار دارد.

نام‌گذاری

این بنا به عنوان دروازه ورودی به میدان مشق که محوطه‌ای نظامی و در اختیار قشون بوده، ساخته شد. چندی پس از ساختن این دروازه، طرح برپایی نخستین باغ همگانی (پارک) شهر تهران (به نام باغ ملی) در زمین‌های درون میدان مشق برنامه‌ریزی و پیاده‌سازی شد.

و از این رو نام دروازه میدان مشق به سردر باغ ملی دگرگون شد. با این حال باغ ملی چند سال بیشتر دوام نیاورد و در محوطه آن، ساختمان‌هایی از جمله ساختمان وزارت امور خارجه ایران، کتابخانه ملی و موزه ایران باستان ساخته شد.

و.........


اعتماد شما سرمایه ما