مرجع فایل های تخصصی

وبلاگ برای دسترسی هم وطنان به فایل های مورد نیاز آنها در تمامی زمینه های علمی، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و ... طراحی گردیده است.

مرجع فایل های تخصصی

وبلاگ برای دسترسی هم وطنان به فایل های مورد نیاز آنها در تمامی زمینه های علمی، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و ... طراحی گردیده است.

معرفی و دانلود فایل کامل سمینار آشنایی با لوله های پلی اتیلن

سمینار آشنایی با لوله های پلی اتیلن
دسته بندی صنایع نفت و گاز
فرمت فایل zip
حجم فایل 1646 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
سمینار آشنایی با لوله های پلی اتیلن

فروشنده فایل

کد کاربری 7218

گردید، برای مثال توزیع آب آشامیدنی، لوله های صنعتی و معدنی، لوله های تخلیه و سایر کاربردهای مهمی که

برای تضمین عملکرد طولانی مدت آن ها نیاز به یک ماده چقرمه 1 و چکش خوار 2 بود.

یکی از اولین کاربردهای لوله های پلی اتیلن نیمه چگال MDPE) 2 ( توزیع گاز طبیعی بود. در واقع بسیاری از

سیستم هایی که در حال حاضر مشغول بکار هستند، از سال 1960 با موفقیت قابل توجه شروع به کار کرده اند. امروزه 95 % لوله های زیر 12 اینچ انتقال گاز طبیعی نصب شده در آمریکا و کانادا، لوله های پلی اتیلن هستند. پلی اتیلن نه تنها در آمریکای شمالی، بلکه در سراسر جهان کالای منتخب است.

تقریبا 50 سال است که لوله های پلی اتیلن در کاربردهای آب آشامیدنی مورد استفاده قرار گرفته اند و بطور

پیوسته موفق به دریافت تأییدات و رشد در مصارف شهری شده اند. لوله های پلی اتیلن بر طبق استانداردهای NSF ، AWWA و ASTM کنترل کیفی می شوند.

تأسیسات لوله های پلی اتیلن به دلیل خواص فیزیکی لوله، اتصالات بدون نشتی و کاهش هزینه های نگهداری،

مقرون به صرفه هستند و در طولانی مدت کم هزینه تر هستند. صنایع لوله های پلی اتیلن، عمر مفید این لوله هارا به شرط اینکه سیستم لوله کشی به درستی طراحی و نصب شده باشد و طبق نمونه های منتشر شده صنعتی و پیشنهادات شرکت سازنده لوله مورد استفاده قرار بگیرد، به طور متوسط بین 50 تا 100 سال تخمین می زنند. این ماندگاری و طول عمر زیاد باعث نوعی صرفه جویی در هزینه تعویض این لوله ها می شود. در سیستم های لوله های پلی اتیلن که به درستی طراحی و نصب شده اند، نیاز اندکی به نگهداری مستمر وجود دارد. لوله پلی اتیلن در برابر اغلب مواد شیمیایی متداول مقاوم بوده و مستعد خطر خوردگی گالوانیک و یا

الکترولیز نیست.

بازه دمایی متداول عملکرد لوله های پلی اتیلن در شرایط کاری پرفشار 0 تا 140 درجه فارنهایت است. اما برای شرایط کاری کم فشار و برخی کاربردهای خاص، این ماده می تواند دماهای بسیار پایین تری را تحمل کند

)تا 40 - درجه فارنهایت و کمتر از آن(، همچنین فرمولاسیون های خاصی از پلی اتیلن نیز وجود دارد که می

تواند در دماهای نسبتا بالاتری به کار رود. آزمایش های گسترده و بکارگیری بسیار زیاد این لوله هادر محیط های بسیار سردا نشان داده است

که این شرایط کاری تأثیر زیادی بر استحکام و خواص عملکردی لوله ندارد. بسیاری از رزین های پلی اتیلنی که

در لوله هایپلی اتیلن مورد استفاده قرار می گیرند، نه تنها در دمای استاندارد 73 درجه فارنهایت، بلکه در دماهای بالاتر مانند 140 درجه فارنهایت، مورد آزمون تنش قرار گرفته اند. عموما لوله های پلی اتیلن نسبت به سایر مواد گرمانرمی مثل PVC در دماهای بالا، بیشتر استحکامشان را حفظ می کنند. مواد پلی اتیلن تقریبا 50 % از استحکامشان در دمای 73 درجه فارنهایت را در دمای 140 درجه فارنهایت حفظ می کنند در حالیکه PVC در 140 درجه فارنهایت، نزدیک به 80 % از استحکامش در 73 درجه فارنهایت را ازدست می دهد ) 5( . در نتیجه لوله های پلی اتیلن را می توان در بسیاری از کاربردهای لوله کشی در طیف گسترده ای از تغییرات دمایی مورد استفاده قرار داد.


اعتماد شما سرمایه ما
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.