دسته بندی | کار و امور اجتماعی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 48 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 11 |
تعریف سیاستهای جمعیتی :
مجموعه تصمیمات که از سوی دولت یک کشور اتخاذ می شود و حدود و فعالیتهای کشور را در رابطه با مسائل جمعیتی تعیین می کند سیاستهای جمعیتی نام دارد . در واقع اهداف و راهکارهای برنامه ریزی شده در سطح محلی , ملی و بین المللی در جهت تاثیر گذاری بر عوامل مرتبط با جمعیت (اندازه ، توزیع ، و ترکیب جمعیت ) تحت عنوان سیاستهای جمعیتی نامیده می شوند .
انواع سیاستهای جمعیتی :
الف – از نظر اجرا :
1- سیاستهای مستقیم
2- سیاستهای غیر مستقیم .
در سیاستهای مستقیم تاثیر بر عوامل جمعیت مستقل است مانند کاهش یا افزایش مهاجرت به داخل . سیاستهای غیر مستقیم مثل افزایش میزان تحصیلات زنان .
ب- به لحاظ ماهیت :
1 سیاستهای کمی 2 سیاستهای کیفی
سیاستهای کمی نظیر کاهش موالید و کاهش مهاجرت به داخل ، اما سیاستهای کیفی مثل نظارت بهداشتی بر امر ازدواج . گسترش بهداشت و افزایش مهارتها ، معیارهای کیفی جمعیت را افزایش می دهند .
و.............
دسته بندی | معارف اسلامی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 217 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 19 |
آزادی :
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 68 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 12 |
حشره شناسی کشاورزی
۱- قدمت: Precedence
۲- اندازه: Size
۳- فراوانی: Abandance
۴- قدرت سازش Adaptation
۵- استقامت Persistence
دسته بندی | حقوق |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 159 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
مجرم و مسئولیتهای جزایی در شرایط عادی: در شرایط عادی وقتی کسی مرتکب جرمی می شود اعم از اینکه به تنهایی عمل مجرمانه را انجام می دهد یا با همکاری دیگران هم خود دارای مسئولیت جزایی است و هم همکاری کنندگان با او مسئولند.
1- قسمت اول: با شرکت و همکاری در ارتکاب جرم
2- قسمت دوم : مسیر فعل مجرمانه
1- شرکت در جرم: شریک در جرم کسی است که با فرد یا افراد دیگری در انجام مادی یا ترک عمل شخصی که قانون آن را مستلزم مجازات می داند با قصد مجرمانه منجر با همکاران خود دخالت می کند.شرایطی که برای حصول شرکت در جرم باید مورد توجه قرار گیرد: الف) ماهیت جرم ارتکابی ب) علم و اطلاع از جرم ج) انجام عملیات اجرایی
2- معاونت در جرم: گاه مجرم بدون شرکت در عملیات اجرایی جرم با دیگران در ارتکاب جرم از طرق مختلف همکاری می کند.
قانون مجازات اسلامی: روشن است که قانون ایران معاونت را به عنوان جرم مستقل نپذیرفته واز تئوری مجرمیت عاریه ای استفاده کرده است.
عناصر جرم معاونت: 1- عنصر قانونی معاونت: عمل معاون کاملاً وابسته به جرمی است که مباشرانجام می دهد. 2- عنصر مادی معاونت: تحریک، ترغیب، تهدید، تطمیع، دسیسه و فریب و نیرنگ، تهیه وسایل ارتکاب جرم، تسهیل وقوع جرم3- عنصر روانی جرم معاونت: معاون باید عالماً و عامداً به مجرم اصلی یاری کرده باشد واین اعمال باید یا قبل یا در حین انجام آن باشد.
معاونت در جرایم غیر عمدی: دیوان رأی شماره 2764 مورخ 29/12/1316 اعلام داشته در جرایم غیر عمدی معاونت که همین قدر صدق میکند که با علم واطلاع به این که شخصی درکار مهارت ندارد یا آن کار برخلاف نظامات یا بی احتیاطی است وممکن است منجر به حادثه خطرناکی شود با آن شخص معاونت کند.
3- قسمت سوم: جرم تام
4- قسمت چهارم: اقدامات مجرمانه بی بهره
مسیر فعل مجرمانه :
1- قصدمجرمانه: به تنهایی جرم نیست. طی این مقدار از مسیر مجرمانه در قلمرو جرم در مفهوم قانونی آن نمی گنجد و مجازاتی برای قصد هرچند خطرناک وضد اجتماعی پیش بینی نمی کند.
2- عملیات مقدماتی: آن مقدار اعمالی که برای ارتکاب جرم در برخی از جرایم عمدی دیده میشود.
3- شروع به جرم: عبور از قصد مجرمانه وعملیات مقدماتی و ورود در مرحله اجرایی جرم را به نحوی که اعمال انجام شده متصل به جرم باشد شروع به آن جرم می گویند.
جرم تام : الف) تفکیک شروع اجرایی وعملیات مقدماتی: تفکیک آن بسیار دشوار است زیرا اگر اعمال مقدماتی را داخل در عنوان شروع اجرایی بگیریم قابل تفسیر خواهد بود.
1- ادراک عینی(بیرونی): شروع به جرم از نظر عملیات مادی مورد توجه قرار می گیرد.
2- ادراک ذهنی(روانی) یا درونی: شروع به اعمال مجرمانه را اصولاً واساساً توجه به حالت ذهنی بزهکار می داند.
3- ادراک عینی – ذهنی(مختلط): باید قصد غیرقابل برگشت مجرم را عینی کرده و نتیجه گرفت که اعمال انجام یا ضد تا چه حدمادی شده.
ب) قطع عمل به نحو غیر ارادی: اقدام به عمل مجرمانه که بوسیله شروع به جرم متظاهر می گردد و اگر با اراده فاعل قطع شود قابل مجازات نیست مگر به عنوان خاص دیگری.
و.............
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 69 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
مقدمه
در دهه 1980 ، حرکتی در جهت تولید فرآورده های غذایی کم کالری مشاهده گردید.
آگاهی مصرف کنندگان در زمینه کالری و بهداشت ، واکنش سریع بسیاری از تولید کنندگان را موجب گردید.
دو روش به منظور تولید مواد غذایی کم کالری مورد استفاده قرار گرفت : 1 ) کنترل مقدار و 2 ) کاهش و حذف ترکیبات
پرکالری ،
و در درجه نخست شیرین کننده ها و چربی ها . مفهوم کاهش مقدار در برخی زمینه ها اجرا شد ، ولی کاهش ترکیبات
انرژی زا ، بیشتر مورد توجه قرار گرفت؛ در نتیجه ، صنایع غذایی در طریق کاهش مقدار چربی ، شیرین کننده ها و سایر
کربوهیدرات های غذایی ، کوشش ، تحقیق و سرمایه گذاری وسیعی نمود.
عوامل قوام دهنده ای که به عنوان جایگزین چربی ها مورد استفاده قرار می گیرند ،به دو گروه می توان تقسیم نمود :
گروه اول آنهایی که فقط تا حدودی ویژگی های چربی ها ( لیپید ها ) را دارا بوده و یا بروز می دهند؛این گروه را جایگزین
نسبی چربی ها می نامند ؛قوام دهنده های این گروه فاقد فعالیت کاری هستند.
گروه دوم شامل قوام دهنده هایی می شود که هم دارای ویژگی ها و هم فعالیت های کاری چربی ها می باشند؛ این گروه
می تواند کاملاً جایگزین چربی ها بشود.
به طور معمول ، هر چه مقدار چربی در یک سیستم غذایی بیشتر باشد ، دستیابی به کلیه ویژگی ها و فعالیت های کاری ،
به وسیله فقط یک جایگزین ، مشکل تر خواهد بود.
پلیمرهای محلول در آب ، در اغلب موارد به عنوان جایگزین های نسبی و کامل چربی ها مورد استفاده قرار می گیرند . این
ترکیبات می توانند موادی مانند ترشحات، درختان و درختچه ها ، عصاره دانه های گیاهی و جلبک های دریایی ، اتر های
سلولز ، صمغ گوار ، صمغ گزانتان و مشتقات آنها باشند.
پلیمرهای محلول در آب ، به طور سنتی ، برای پایدار کردن بخش آبی سیستم های غذایی ، مورد استفاده قرار می گیرند.
برخی دیگر از این ترکیبات در ایجاد خمیره ،بافت و گرانروی ( چسبندگی ) استفاده می شوند در بسیاری از موارد ، از
نشاسته های تغییر یافته همراه با صمغ ها در کاهش هزینه و اصلاح یا تشدید برخی بافت ها استفاده می گردد.
پژوهشگران ، پژوهش های گسترده ای را به منظور دستیابی به فنونی شروع نموده اند که بتوانند خواص نشاسته را برای
جایگزین کردن چربی ها تقویت نمایند. نشاسته های تغییریافته ( یا اصلاح شده ) در برخی موارد به عنوان جایگزین چربی
ها ، و در برخی دیگربه عنوان حجیم کننده ( یا حجم دهنده ) چربی ها عمل می نمایند.
منشاء نشاسته نوع تغییراتی که روی آن انجام می گیرد در تشدید خواص کاری نشاسته های مختلف مؤثرند.
در حال حاضر ، به نظر می رسد که نشاسته هیدرولیز شده سیب زمینی ، بهترین نشاسته برای جایگزین کردن چربی
هاست. برای هیدرولیز نشاسته می توان از آنزیم ها و یا اسیدها به منظور قطع برخی پیوندهای ملکولی استفاده نمود.