مرجع فایل های تخصصی

مرجع فایل های تخصصی

وبلاگ برای دسترسی هم وطنان به فایل های مورد نیاز آنها در تمامی زمینه های علمی، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و ... طراحی گردیده است.
مرجع فایل های تخصصی

مرجع فایل های تخصصی

وبلاگ برای دسترسی هم وطنان به فایل های مورد نیاز آنها در تمامی زمینه های علمی، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و ... طراحی گردیده است.

معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت سمینار شیر سویا

شیر سویا پروتئین سویا آنزیمهای سویا تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سویا
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 361 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 73
پاورپوینت سمینار شیر سویا

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

فصل اول:مقدمه

1-1-معرفی

2-1-مواد تشکیل دهنده لوبیای سویا

3-1-اثرات سویا

Soy Milk-1-4 شیرسویا چیست؟

5-1-شیر سویا چگونه ساخته می شود ؟ (روش سنتی )

فصل دوم: سویا

1-2مقایسه و ارزش غذایی

2-2- پروتئین سویا

3- 2- ایزوفونهای سویا

4- 2- آنزیمهای سویا

5 -2- محصولات سوی

فصل سوم:شیر سویا

1-3- تولید

2-3- مقایسه ای از ترکیبات شیر سویا با شیر گاو

3-3- تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سویا

4-3- ویژگی های حسی شیر سویا :

5-3- کیفیت بهداشتی شیر

فصل چهارم:
توسعه و فرایند بهینه سازی پروتئین
ایزوفلاون غنی شده شیر سویا

1-4- مقدمه

2-4- مواد و روشها

1-2-4- طرح آزمایشی

2-2-4- عناصر شیر سویا

3-2-4- تولید شیر سویا

4-2-4- آنالیز فیزیکوشیمیایی

.

.

4-4- نتیجه

فصل اول:مقدمه

1-1-معرفی
در جهان امروز کمتر گیاهی است که با کلمات تحسین آمیزی مانند طلای زرد ، گیاه معجزه آفرین وجواهر زرد ، گنجینه بزرگ ، محصولی در نهایت کمال و… تعریف شده باشد . اگر به ارزش ترکیبات سویا که بهره گیری از آن قدمت بسیار دارد توجه گردد این نکته روشن خواهد شد که گیاهی با توان تولید بالاتر از 5 تن محصول در شرایط مناسب ، با محتوای 45-35 درصد پروتئین ، 23 -14 درصد روغن ، 4 - 3 درصد مواد معدنی و تولیدی بیش از 170000000 تن در سال 2003 در جهان تا چه حد قادر است نیازهای غذایی بیش از 6 میلیارد انسان را از بهترین و کامل ترین منابع تامین کند. .

وقتی یک گیاه روغنی ( پروتئینی ) حدود 40 % پروتئین حاوی اسید آمینه اصلی مورد نیاز بدن را دارد (در انواع روغن موجود در ایران 36 درصد و در انواع خاص تا 53 درصد ) در حقیقت در هر هکتار با دسترسی به 3500 کیلوگرم در واحد سطح که عملکردی متعارف است معادل 1850-1260 کیلو پروتئین خالص در هکتار تولید می شود . با توجه به اینکه پروتئین گوشت خالص گاو یا گوسفند 18-15 درصد است میتوان تجسم کرد که با کشت یک هکتار سویا معادل پروتئین 280-220 راس گوسفند، پروتئین استخراج می گردد .

امروز بیش از 170 فرآورده اصلی و قابل مصرف به روشهای متداول صنعتی از دانه سویا استخراج می شود که شامل موارد زیر است :
روغن خام ، کنجاله ، ایزوله های مختلف پروتئینی ، روغن های نباتی ، مارگارین ، مواد داروئی ، سس سالاد ، ملورین ها ، مایونز ، انواع شیرینی ها ، پاستاها ، غذاهای فوری ، غذاهای منجمد ، شیر
در انواع مختلف ، پنیرهای مختلف ، تافو ، میسو ، تمپه ، سوفو و در صنعت ترکیبات بتونه و درزگیر، روغن های صنعتی ، ایزوله کننده های الکتریکی ، روکش سیم ، حشره کش ها ، مرکب چاپ ، صابون و شامپو ، شوینده ها و مواد امولسیون کننده ، مخمرها، مواد تثبیت کننده ، مواد جداکننده ، رنگ ، مواد ضد کپک ، لوازم آرایشی ، منسوجات ، فیبرهای مقاوم و دهها فرآورده دیگر .


اعتماد شما سرمایه ما
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.