مرجع فایل های تخصصی

مرجع فایل های تخصصی

وبلاگ برای دسترسی هم وطنان به فایل های مورد نیاز آنها در تمامی زمینه های علمی، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و ... طراحی گردیده است.
مرجع فایل های تخصصی

مرجع فایل های تخصصی

وبلاگ برای دسترسی هم وطنان به فایل های مورد نیاز آنها در تمامی زمینه های علمی، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و ... طراحی گردیده است.

معرفی و دانلود فایل کامل سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن

سلامتی و ایمنی شیر کنترل کیفیت شیر نمونه گیری از شیر تستهای عمومی روی شیر
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 258 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20
سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

1- تاریخچه
2- آزمایش شیر و کیفیت کنترل
1-2 : کنترل کیفیت شیر چیست ؟
2-2 : چگونه میتوانیم یک شیر پر کیفیت داشت ؟
3-2 : کنترل کیفیت شیر در بازار زنجیره ای در کنیا
4-2 : روش به کار گیری کنترل کیفیت در آزمایش شیر
•1-4-2 : نمونه گیری از شیر
•2-4-2 : نمونه گیری از شیر برای تست باکتریایی
•3-4-2 : نگهداری نمونه
•4-4-2 : برچسب زنی و مشخصات غذا
•5-4-2 : تستهای رایج در آزمایش شیر
3- کیفیت پاستوریزاسیون شیر

مقدمه

شیر یک غذای طبیعی مایع است و یک غذای کامل برای ما محسوب میشود . مجموعا دارای پروتئینهایی باکیفیت بالا ، چربی ، قندشیر ، یونهای ضروری و ویتامینهای موجود در رژیم غذایی ما میباشد هرچند شیر شامل باکتریهایی است که هنگامی که شیر بطور ناصحیح جمع آوری میشود ممکن است شرایطی پیش آید که این باکتریها تکثیر یابند . اغلب باکتریهایی که در شیرهای دوشیده شده از حیوان سالم وجود دارند بی ضرر و مفید میباشند .

تغییرات سریع ایجاد شده در شیر مانند تغییر در سلامتی دام یا تانکهای جمع آوری شیر یا ظرف آلوده شده توسط آبهای کثیف ، گردو خاک ، کودهای کشاورزی ، حشرات و حیوانات موذی ، هوا ، کم شدن PH و جراحتهای پستان دام میتواند باعث ایجاد مشکلاتی در شیر شود.


اعتماد شما سرمایه ما
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.