مرجع فایل های تخصصی

مرجع فایل های تخصصی

وبلاگ برای دسترسی هم وطنان به فایل های مورد نیاز آنها در تمامی زمینه های علمی، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و ... طراحی گردیده است.
مرجع فایل های تخصصی

مرجع فایل های تخصصی

وبلاگ برای دسترسی هم وطنان به فایل های مورد نیاز آنها در تمامی زمینه های علمی، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و ... طراحی گردیده است.

معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت طراحی الگوریتم

طراحی الگوریتم دنباله فیبوناچی تعیین تعداد گره های درخت پیچیدگی مجانبی
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل ppt
حجم فایل 110 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20
پاورپوینت طراحی الگوریتم

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

مقدمه

الگوریتم: مجموعه محدودی ازدستورالعملها که اگر دنبال شوند حاصل کار موجب حل مسأله خاصی می شود. شرایط:

ورودی

خروجی

قطعیت

محدودیت

کارایی

اعتباردهی الگوریتم: لازم است که یک الگوریتم به ازاء تمام مقادیر معتبرورودی تست وجواب صحیح برای آن دریافت شود.

آزمون برنامه:

اشکال زدایی: اجرا بر روی مجموعه داده های نمونه و تعیین نادرست بدن برنامه

سنجش اجرا (ارزیابی کارایی): اجرای برنامه صحیح برروی مجموعه ای از داده ها و اندازه گیری زمان و حافظه لازم.

دنباله فیبوناچی -تعیین تعداد گره های درخت -سری فیبوناچی با روش تکرار-تحلیل پیچیدگی زمانی-مرتب سازی تبادلی---پیچیدگی مجانبی...(big O)-پیچیدگی مجانبی...(small o)-


اعتماد شما سرمایه ما

معرفی و دانلود فایل کامل اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

اثر اولتراسونیک امواج الکتروسوند مزایای اولتراسونیک معایب اولتراسونیک کاربرد اولتراسونیک برای مواد لبنی هموژنیزه کردن به وسیله اولتراسون
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 353 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

مقدمه

هدف تمامی صنایع فرآیند کننده مواد غذایی تولید فرآورده‌ای با کیفیت بالا و تا حد امکان با حداقل هزینه می باشد که این فرآورده در اثر قرار دادن مواد اولیه در معرض یک سری از فرآیند ها مانند حرارت دادن، خنک کردن، فشار و اختلاط و. . . تولید می شود. تنوع در مواد خام و شرایط فرآیند سبب بوجود آوردن فرآورده‌ای با کیفیت غیر قابل پیش بینی می‌شود. به همین دلیل بایستی کارخانجات مواد غذایی ویژگی های مواد اولیه را تعیین کرده و در هر مرحله از فرآیند، ماده غذایی و شرایط فرآیند را کنترل نمایند تا ویژگی های فرآورده نهایی تا حد امکان مشابه ویژگیهای مطلوب از قبل پیش بینی شده باشد.
تاریخچه
کلمه Ultrasound از لفظ لاتین ultraبه معنی مافوق و نیز sound به معنی صوت یا صدا گرفته شده است.
در سال 1876 میلادی ، فرانسیس گالتون برای اولین بار پی بوجود امواج فراصوت برد و دستگاه کشف کننده زیردریایی‌ها به کمک امواج صوتی به نام Sonar ابداع کرد. بعدها از این دستگاه بطور گسترده‌ای در صنعت این کشور برای آشکار سازی شکافها در فلزات و سایر موارد مورد استفاده قرار می‌گرفت. Sonar به از مدتی به علم پزشکی وارد شد.
_کاربرد فراصوت برای غیر فعال سازی میکروبها میکروب در اواخر دهه 1920 مطرح شد.
در سال 1960 بیل و سین جیسر موفقیت آولتراسونیک را به عنوان روش هموژنیزه کردن در کاربردهای دارویی اثبات کردند.
در سال 1996 توسط شخصی به نام گافنی وسیله ای مخصوص اولتراسونیک طراحی شد که در تولید پنیر کاربرد داشت.که این وسیله باعث کاهش انرژی مصرفی و تلف شده می شود و پنیر نرم تری تولید کرد.
تعریف امواج الکتروسوند
انسان قادر است موج های صوتی با فرکانس 20 تا 20000 سیکل در ثانیه را بشنود موج های صوتی با فرکانس کمتر از 20 سیکل در ثانیه را اینفراسونیک ( فرو صوت ) و به دسته ای از امواج مکانیکی که فرکانس نوسانشان بیش از محدوده شنوایی انسان (KHz 20) باشد امواج اولتراسونیک ( فرا صوت ) گفته می شود.

نحوه استفاده از این امواج در صنایع غذائی به دو گونه است.

1_ کاربرد اولتراسوند با شدت بالا

2_ کاربرد اولتراسوند با شدت پائین


اعتماد شما سرمایه ما

معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت آموزش مجازی

آموزش مجازی فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در آموزش کاربرد فناوری اطلاعات در آموزش از راه دور دانشگاه مجازی خصوصیات دانشگاه مجازی
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل ppt
حجم فایل 85 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24
پاورپوینت آموزش مجازی

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

چکیده

امروزه استفاده از رایانه، زندگی بشر را در تمامی وجوه دگرگون ساخته است. مطالعات انجام شده در ارتباط با برنامه‌های توسعه اغلب کشورها، نشان دهنده محوری بودن نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در این گونه برنامه‌هاست. فناوری اطلاعات و ارتباطات را می توان به عنوان ابزاری نیرومند و قوی برای ارتقای کیفیت و کارایی آموزش مورد استفاده قرار داد، به گونه ای که شیوه های سنتی آموزش را دستخوش تغییر قرار دهد و دیگر نیازی به حضور فیزیکی در کلاسهای درس نباشد. این مقاله سعی دارد تا با معرفی آموزشهای مجازی و الکترونیک، بررسی وضعیت آموزش مجازی در ایران و بیان این مسئله که دیگر در هزاره سوم، آموزش مجازی تنها یک امر جایگزین به شمار نمی رود، بلکه یک ضرورت است، توجه و عنایت هر چه بیشتر طراحان و برنامه ریزان آموزشی را به خود معطوف دارد و گامی هر چند کوچک در جهت پایه ریزی زیرساختهای لازم، به منظور مهیا سازی بستر فرهنگی برای حرکت به سمت مجازی شدن بردارد.
مقدمه

اگر تا دیروز آموزش تنها از معلمان و مربیان سود می برد و کتاب به عنوان اصلی ترین منبع اطلاعاتی در امر آموزش محسوب می شد، امروزه آموزش با ابزارها و محیط‌های جدید ارتباطی روبرو شده است. پیشرفتهای اخیر در صنعت رایانه و اطلاع رسانی، ورود و ظهور شبکه های اطلاع رسانی محلی، منطقه ای و بین المللی و بویژه اینترنت، چند رسانه ها، فناوریهای ارتباطی، ابزارها و روشهای جدید را پیش روی طراحان، برنامه ریزان و مدیران و مجریان برنامه های آموزشی قرار داده است. نفوذ فناوریهای جدید اطلاعاتی به مراکز آموزشی(از مدارس تا دانشگاهها) و حتی منازل، روابط ساده معلمی و شاگردی را به طور کلی دگرگون ساخته است. به این ترتیب، الگوهای سنتی یادگیری متحول شده اند و کاربران با حجم گسترده ای از اطلاعات و دانش مواجه هستند..

در حال حاضر بسیاری از کشورهای پیشرو در زمینه ارتباط از راه دور، در حال ایجاد و راه‌اندازی دانشگاهها و کلاسهای مجازی یا توسعه نظامهای سنتی خود هستند. ایجاد و اداره این موسسات علاوه بر فواید بسیار آن، مشکلات و چالشهایی را نیز به همراه خواهد داشت. اما آنچه مسلم است، دانشگاههای مجازی محل مناسبی برای ظهور و بروز استعدادها، خلاقیتها و نو‌آوریها خواهند بود.

فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در آموزش

انفورماتیک و تله ماتیک(تکنولوژی رسانه‌های بزرگ که به زیربنای گسترده سخت افزاری نیاز دارند) به کمک رایانه و مخابرات، مجموعه ای را پدید آورده‌اند که منشا انقلاب سوم، بر پایه صنعت اطلاع رسانی شده اند. انقلابی که محور آن دسترسی به اطلاعات، جستجو و بازیابی اطلاعات در مدت زمان محدود و هزینه معقول است و نهایتا موجبات تحقق دهکده جهانی و جامعه اطلاعاتی را پدید می آورد.

فناوری اطلاعات، زیست شناسی و ژنتیک مولکولی و فناوری نانو، امروزه به عنوان مولفه های انقلاب علمی سوم محسوب می شوند. فناوری اطلاعات شاخه ای از فناوری است که با استفاده از سخت افزار، نرم افزار و شبکه، مطالعه و کاربرد داده و پردازش آن در زمینه های ذخیره، ویرایش، انتقال، مدیریت، جابه‌جایی، مبادله، کنترل، سویچینگ و ... را امکان پذیر می‌سازد. فناوری اطلاعات و ارتباطات خود به تنهایی نقش مهمی را در توسعه جوامع ایفا می کند. آموزش، تجربه ای‌ است مبتنی بر یادگیری که به منظور ایجاد تغییرات نسبتا ماندگار در فرد صورت می گیرد. یادگیری، به عنوان یکی از نیازمندیهای اساسی انسان، تحت تاثیر روشهای نوین ناشی از کاربرد فناوری اطلاعات قرار گرفته است.فناوری اطلاعات همچنین موجب افزایش کارایی فرایند آموزش می گردد. از مهمترین دستاوردهای فناوری اطلاعات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:


افزایش کیفیت یادگیری و آموخته های دانش آموزان و دانشجویان؛

سهولت دسترسی به حجم بالایی از اطلاعات و دانشهای موجود در جهان؛
دسترسی سریع و بموقع به اطلاعات در زمان بسیار اندک؛
_ کاهش برخی هزینه های آموزشی؛
_ بالا بردن کیفیت، دقت و صحت مطالب درسی و علمی؛
_ ارتقای علمی دانش آموزان و دانشجویان.

کاربرد فناوری اطلاعات در آموزش از راه دور
یکی از دستاوردهای مهم فناوریهای نوین اطلاعات، تاثیر و کاربرد اینترنت در آموزش، آموزشهای مجازی و آموزشهای از راه دور است. تعاریف بسیاری از آموزش از راه دور و شکلهای ارتباطی از راه دور وجود دارد، ولی آنچه مسلم است، این نوع آموزشها فرصتهای آموزشی برای هر کس در هر کجا و هر زمان مهیا می کند، در حالی که نظامهای عادی آموزشی از این امکان بی‌بهره هستند. برخی از روشهای آموزش و یادگیری از راه دور، که در واقع نظامهای نوین یادگیری و یاددهی به شمار می آیند، عبارتند از:
_ دروس چند رسانه ای: این دروس به صورت گسترده و با استفاده از عناصر تصویری، ارتباطی، گرافیکی و اجزای شبیه سازی شده، متحرک سازی ونیز عناصر ارتباطی برای هدایت و راهنمایی و بحث در خصوص دروس و موضوعات درسی آموزش داده می شوند.
_ سازوکارهای ارتباطی پیشرفته: این سازوکار هر گونه متون همزمان، ناهمزمان و ارتباطات سمعی و بصری را حمایت می‌کند.این مورد به دانشجویان امکان تمرین در مباحث آموخته شده را می دهد.

اعتماد شما سرمایه ما

معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت مهریه در اسلام

مهریه فلسفه مهریه در اسلام مقدار مهریه مهریه در جاهلیت مهریه در ایران
دسته بندی معارف اسلامی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 47 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
پاورپوینت مهریه در اسلام

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

تعریف مهریه:
مهریه به مالی گفته می شود که مرد در هنگام وقوع عقد نکاح به زوجه خود می پردازد یا مکلف بر پرداخت می شود .

1- مفهوم شناسی مهر: مهر که به آن صداق هم می گویند عطیه و پیشکشی است که مرد در قبال ازدواج به زن خود می دهد و پرداخت آن باید با رضایت و صداقت و صفا همراه باشد. قرآن کریم نیز مردان را امر می فرماید را امر می فرماید که صداق زنان خود را با رغبت و رضایت بپردازند( نساء : 4) آنجا که آنچه مرد می دهد نشانه راستی علاقه و رضایت مرد است به آن صداق هم می گویند و نکته دیگر در تعریف مهر اینکه، برخی آن را هدیه خداوند به زنان نیز می دانند.

مهر در لغت به معنای کابین یا دست پیمان است و آن مالی است که زن بواسطه ازدواج مالک آن می گردد.

قرآن کریم تصریح می کند که مهر نحله و عطیه است.

•فلسفه مهریه در اسلام:

1- ابراز محبت و افزایش علقه همسری

2- ارزشمندی زن برای مرد

3- پشتوانه اقتصادی مناسب برای زنان

4- سبب استحکام روابط خانوادگی

فلسفه ی اصلی مهر ابراز محبت و افزایش علقه همسری است وجود مهر سبب می شود که مرد زن را ارزشمندتر بداند و به شخصیت حقیقی او در اسلام پی ببرد زن نیز احساس نکند که به طور رایگان و بدون هیچ قید و شرطی در اختیار مرد قرار گرفته است.
در روایتی آمده است که این سنان برای امام رضا (ع) نامه نوشت و پرسید اینکه مهر را مرد باید به زن بپردازد چیست؟ امام در جواب فرمود: چون زن به خاطر اشتغال به خانه داری و تربیت فرزندد ، قهراً از کسب و تجارت محروم است مهر می تواند پشتوانه اقتصادی مناسبی برای او باشد مرد حقی به مال زن ندارد زن شوهردار از نظر اسلام در معاملات و روابط حقوقی خود تحت قیومیت شوهر نیست و در انجام معاملات خود استقلال آزادی کامل دارد.
استحباب کم بودن مهر:
در اسلام سفارش شده است که باید مهر زنان به گونه ای باشد که مرد بتواند با آسودگی خاطر و رضایت قلبی آن را بپردازد و هیچ گونه فشار مالی یا روحی بر مرد وارد نشود. امام صادق ( ع) درباره زیاد نبودن مهریه می فرمایند:
از برکت زن کم بودن مهریه اش و از بد یمنی او زیادی مهرش است.

اعتماد شما سرمایه ما

معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت بسته بندی پلاستیک

مواد بسته بندی بسته بندی پلاستیک مزایای بسته بندی پلاستیکی رزین های بسته بندی پلاستیکی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 81 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 26
پاورپوینت بسته بندی پلاستیک

فروشنده فایل

کد کاربری 12271
یک ماده پلاستیکی مورد استفاده در بسته بندی ، ابزار کاملی جهت دستیابی به توسعه و پیشرفت معقول می باشد. مواد پلاستیکی متفاوت، کیفیت های قضاوتی را نیز ارائه می نمایند وبه تولید کنندگان و مصرف کنندگان آزادی انتخاب کردن نوع بسته بندی پلاستیکی را که بهترین تناسب و کاربرد را دارد، ارائه می دهند هنگامی که نیاز به محافظت باشد، از پلاستیک های سفت و محکم استفاده می شود. ودر موارد معمولی و برای سهولت از نوع قابل ارتجاع و انعطاف پذیر آن استفاده می شود و می توانند شفاف یا مات باشند و در ابعاد و اندازه های بسیار متنوع و گسترده ای قالب ریزی و تهیه می شوند.
بسته بندی پلاستیکی، درصد حفاظت بسیار بالائی را برای محصولات مختلف ارائه می دهد، تولید آن آسان و کم هزینه می باشد و به نظر می رسد که همیشگی باشد. بسته بندی پلاستیکی یک جنبه بسیار مهم عرضه محصولات و مواد در ذخیره سازی می باشد و کیفیت کامل آنها را تضمین می نماید و به میزیان گسترده ای از بسته بندی پلاستیک در صنایع غذائی و مشروبات و نوشیدنی ها، شرکت های آرایشی و بهداشتی ، صنایع مربوط به لوازم خانگی و صنایع شیمیائی کشاورزی و دامنه گسترده ای از صنایع متعدد دیگر و .... استفاده می شود.
موارد کاربر و بسته بندی پلاستیکی شامل : کیسه ها و پاکت های پلاستیکی، جعبه های پلاستیکی، ظروف قالبگیری شده پلاستیکی بسته بندی مواد خوراکی، بسته بندیهای پلاستیکی برای انواع صابون ها ، مواد شوینده، بهداشتی ، ارایشی، داروئی وترانزیت یا حمل و نقل کالا می باشد. دامنه گسترده ظروف پلاستیکی نیزی شامل ظروف پلاستیکی مواد غذائی می باشد که این ظروف پلاستیکی شفاف می باشند. پاکت ها یا کیسه های پلاستیکی بین مردم (مصرف کنندگان) و فروشندگان رایج و متداولی است زیرا این کیسه های پلاستیکی سبک وزن، محکم و ارزان بوده و راه بهداشتی و سالم حمل ونقل مواد غذائی و سایر موارد دیگر می باشد.
مزایای بسته بندی پلاستیکی:
بسته بندی دارای موارد کاربرد بالا و زیادی برای پلاستیک می باشد (38 درصد کل موارد مصرف شده برحسب تناژ در اروپا) از نوع بسته بندی پلاستیکی می باشد.
از بسته بندی پلاستیکی: در ترکیب بیش از 50 % تمامی بسته بندیها برای مواد و محصولات مصرف کنندگان استفاده می شود .

با این وجود این مقدار، تقریبا 15 درصد کل وزن بسته بندی را شامل می شود.

و کیفیت مسلم و بی چون و چرای بسته بندی پلاستیکی شامل موارد زیر می باشد:

1. وزن سبک

2. حمل آسان

3. شفاف، تیره یا کدر، مات، براق، نرم و سطح و دانه دانه)

4. سخت و محکم یا قابل انعطاف و ارتجاعی

5.غیر قابل شکستنی در دماهای سرد ( انجمادی پایین) و قابلیت تاب ومقاومت در برابر دماهای بالا (شامل فرآیند پرکردن گرمائی بسته بندی از مواد، پختن و استریل کرده در محل)

6. در صورت نیاز و لزوم قابلیت عبور و نفوذ اکسیژن را دارد و در غیر اینصورت صد و مانعی در برابر نفوذ اکسیژن و رطوبت می باشد.

7. از لحاظ شیمیایی درتماس با موادغذائی وداروها، خنثی و بی اثر

8. بهداشتی

9. بادوام و ماندگار


اعتماد شما سرمایه ما